Faceți căutări pe acest blog

luni, 24 iunie 2013

Forumul Dreptei - reacţii

Mai mulţi oameni politici din opoziţie (Blaga, Chiliman, Marian Preda, Neamţu, Pavelescu, etc) au fost prezenţi la Naşul TV. Emisiunea a durat 171 de minute. MRU a absentat.

1. În ciuda unei observaţii care s-a făcut, electoratul acestor partide nu este unit. Vocile partidelor devin din ce în ce mai distincte. După înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, distincţiile vor deveni şi mai clare.

2. S-a vorbit de "USL-forţă-unită". Nu va fi unită la europarlamentare, şi în mod aproape cert PSD şi PNL vor avea candidaţi separaţi în 2016, la locale şi la parlamentare. Efectul oratoric e frumos, însă, cu nuanţe Tolkien-eşti.

3. S-a dansat cu multă graţie în jurul elementului "Traian Băsescu". S-a sugerat că este foarte posibil să existe două formaţiuni în opoziţie: una pro-TB şi una non-TB. Rămân de părerea că se formează trei vectori, mai ales dacă PDL îşi păstrează atitudinea: a. TB/MP; b. PDL; c. MRU.

4. Element de detaliu: nu e clar dacă PNŢCD/Aurelian Pavelescu încă mai susţine un candidat la prezidenţiale (e.g. MRU), în contextul în care vrea să devină un partid monarhist. Dacă nu, mai există ADA-doi?

Azi (luni), emisiunea se va relua de la ora 20, nu ştiţi ce pierdeţi. M. Neamţu l-a lovit pe Marian Preda cu pumnul în ficat, A.Pavelescu şi Blaga şi-au aruncat cu bulgări de zăpadă cu gheaţă unul în celălalt şi audienţa i-a ţintit pe toţi cu roşii stricate.

Evident, metaforic.

10 comentarii:

  1. Pai asa-i cand strangi toti ciudatii la un loc...
    Ma tem ca la cum arata lucrurile la dreapta, PNL se va pozitiona ceva mai populist-ordotoxist-nationalist si de la inaltimea celor 20% va reprezenta dreapta in sistemul oligarihei penalilor. Grupul Blaga i se va alatura pana in 2016, iar MP-Udrea se va sicana cu FC-MRU pe 15%.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu zic la fel... dar cu mentiunea ca pnl e partid, alelalte sunt niste chestii.

      Ștergere
    2. ce-ti mai freci tu mainile!... asa , si daca e partid?..

      Ștergere
    3. nu le frec bre. le tin bagate in buzunare, ca in romania daca nu esti atent, te face ba statu, ba privatu...
      o intreaga balaceala.

      Ștergere
  2. Forumul ciudatilor cu foame de bani publici. Nu a fost niciun capitalist printre ei. Oricum audienta spre zero.

    RăspundețiȘtergere
  3. Forumul drepto-stangii halal oameni si caractere! Pacat de locuitorii care spun ca ar fi de dreapta dar cred in asemenea nulitati.
    Daca ar fi avut si forumul dreptei un conducator istoric de profesie care sa fie autoritar ar arata mai bine. Iobagi votanti fara educatie se gasesc pe toate drumurile prafuite ale tarii, trebuie sa-i tii in foame si pe urma oferind 2 lei te vor pupa!
    Lui Blaga ii place singurel ca sa poata dupa aceea negocia de-o alianta cu Pnl-ul; insa daca se impiedica pe drum va fi ca si FrunzaVerde o 'iubire fierbinte' - un tradator! la el usor, usor se cam stinge luminita procentelor va intelege cam tarziu, procente care insa nu ajung la Pnl care la randul sau pic cu pic a inceput sa scada ...
    Neamut nu reprezinta nimic este la 0,001% se incapataneaza unul si altul sa-l scoata ca figura inainte.

    MP-Basescu si FC-MRu mai bine s-ar gandi sa inchege de ceva au de unde lua multe procente. Problema lui MP-Basescu este lipsa 'dreptei' oare cum o fi condus navele cand trebuia sa o ia spre dreapta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti bate carma alandala... mai ales ca uiti mereu portu' de plecare.
      pe basescu il doare sa inchege case si terenuri iar pe mru il paste vita kobe pana la adanci batraneti...
      ii doare in paispe pe asta doi de doctrine. la ei sa fie matu plin si bun ce-o fi!
      nu te supara, dar asta consemneaza istoria deja.

      Ștergere
    2. Carma mai proasta decat a romanului votac pe 50 ron mai rau nu
      s-a vazut!
      Oricum nu cred ca il face pe Nastase al carui fiu si-a facut o casuta pe un teren de mii de patrati la Azuga tocmai cand tatal lui era la puscarie, a 15 casa parca! asa cum nu stiu daca il face si pe Ponta deja inumarase vreo 4! Daca nu mentionai de averi te credeam ca esti impartial in toate comentariile care le faci, dar judecata ta este preluata de la tvurile santajiste! mare pacat, de aceea sta tara asta in aceasi mocirla....gasind ca repere pe unul cum este Crin - istoric repetent care desigur este curat ca lacrima si neprihanit ca amicul sau Becali fost coleg de partid.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. daca ai fi avut bunul simt sa te informezi...ai fi aflat printre altele despre crin antonescu ca a castigat in 1978 olimpiada nationala de istorie...faza cu repetentia ai putea-o intelege daca ai fi trait acele timpuri.

      Ștergere

Arhivă blog