Faceți căutări pe acest blog

marți, 1 noiembrie 2011

"Vă rog să trageţi pe stânga!" - cazul UNPR

În ultimul timp se fac sondaje în care cetăţenilor li se cere să se identifice pe o axă ideologică. Mă tem că utilitatea reală al acestor cercetări este limitată. Majoritatea celor care răspund se gândesc întâi la ideologia asumată de partidul/liderul favorit şi apoi se identifică ca atare.

În lipsa unei educaţii sau tradiţii politice îndelungate, „stânga” şi „dreapta” sunt în România termeni relativ absconşi. Numărul de români care gândesc în termeni strict ideologici este infim, raportat la numărul total de votanţi. Iar partidele au făcut ca această stare de fapt să se menţină. Politicile PSD în perioada 2000 – 2004 au adus o creştere a economiei pe premize care nu erau sută la sută de stânga. PDL nu a redus birocraţia (ca număr de acte necesare pentru funcţionarea unei firme) şi nici dimensiunile aparatului administrativ. PNL s-a aliat cu PSD. PRM şi Dan Diaconescu joacă la ambele extreme. Singura dezbatere cu aparenţe ideologice – cea privind modelul de impozitare, 16% vs. progresiv – nu ţine de dezbaterea stânga-dreapta. America are acelaşi sistem (progresiv) de impozitare de 90 de ani. Să nu credeţi că ori de câte ori vin republicanii la putere se trece la o cotă unică.

Campaniile nu au însă în centrul lor ideologii, ci mesaje. Sunt de aceeaşi părere cu Bogdan Teodorescu în sensul că politicile actuale au dus la un excedent de nevoi de stânga. În termeni economici, piaţa (majoritatea votanţilor) cere mesaje de stânga. Din acest punct de vedere, UNPR este avantajat. Legătura dintre emiterea unui mesaj de stânga şi obţinerea propriu-zisă a voturilor este însă ceva mai complexă. Trebuie ca votanţii să aibă încredere că respectivele mesaje vor avea acoperire în fapt. Atâta timp cât UNPR este membru al unei coaliţii care a luat mai multe măsuri aparent distructive pentru protecţia socială (de la reducerea numărului de paturi în spitale până la închideri de şcoli) fără să se opună, orice mesaj de stânga ar suna fals. Aparent acelaşi lucru este adevărat în legătură cu PSD (un partid de stânga care cooperează cu unul de dreapta), dar imaginea UNPR este turtită pur şi simplu de cea a partenerului de coaliţie, lucru care nu este valabil pentru PSD. În mediile politice şi nu numai, circulă un aforism conform căruia nu există oameni care să voteze UNPR, pentru că este imposibil să fii de partea coaliţiei aflate la guvernare şi în acelaşi timp să-ţi displacă PDL. Există aici un sâmbure de adevăr?

La nivel de imagine, vectorii de comunicare ai UNPR sunt nepotriviţi pentru o identitate de stânga. Cristian Diaconescu este o figură intelectuală fără combativitatea lui Victor Ponta. Ministrul Oprea aparţine mediului militar; numele său nu este legat la nivel popular cu nici o iniţiativă de stânga într-o guvernare PDL (votanţii educaţi din punct de vedere politic îl ştiu drept „şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase”). Nici numele lui Şerban Mihăilescu, nici porecla sa nu au efectul de mobiliza la vot zeci de mii de oameni.

Identificarea drept partid de stânga la nivel de mesaje va avea un impact mai bun decât identificarea cu o viziune de dreapta, pentru că cea din urmă ar duce la suprascrierea UNPR de către PDL. UNPR se va confrunta în mod evident cu o întrebare - "de ce nu aţi luptat împotriva măsurile dure luate de Boc? De ce aţi rămas încă în coaliţie dacă sunteţi partid de stânga?" La această întrebarea conducerea UNPR dă aceleaşi răspunsuri ca şi PDL, ceea ce este calea perfectă pentru a nu lua voturi de la USL, ci - teoretic - de la PDL însuşi. Discuţiile despre o alianţă complică lucrurile din acest punct de vedere.

În acelaşi timp, trebuie spus că Uniunea a pornit o campanie inspirată de achiziţie de primari. Rezultatele sale în 2012 vor depinde de capacitatea acestora de a mobiliza populaţia şi de forţa sau lipsa de forţă a organizaţiilor locale ale UNPR.  
Iar acum o informaţie ceva mai proaspătă:

National Democratic Institute, un think-tank cu o reputaţie solidă, a demarat o colaborare cu UNPR. NDI, o organizaţie ataşată neoficial Partidului Democrat din SUA, face de obicei lucruri interesante. Un singur angajat NDI a fost alocat pentru UNPR. Cine poate citi printre rânduri este rugat să o facă. Subiectul este demn de a fi urmărit în continuare.

41 de comentarii:

  1. În România, distincţia stânga/dreapta s-a făcut prin raportare la Ion Iliescu şi FSN. Ei fiind de stânga, automat opoziţia era de dreapta, chiar dacă vorbeam de partide social-democrate, ca PD sau PSDR lui Cunescu. Fiind proaspăt ieşiţi din comunism, electoratul român nu avea cum să fie altfel decât de stânga, cu excepţia unei minorităţi care multă vreme nu a depăşit 10% - respectiv scorurile diverselor aripioare PNL sau al altor formaţiuni de dreapta (UFD, URR) însumate. Abia relativ recent, la alegerile din 2008, s-a apropiat de un 20%, acum împărţiţi relativ egal între PNL (10-11%) şi PD (grupul Stolojan - 7-8%).
    Scorul foarte mare al PD ca „partid de dreapta”, respectiv >30%, se datorează mai degrabă unui discurs de tip catch all care aduna electorat PRM, PNŢCD, PNG, PSD. La fel şi cei 18% ai PNL se datorau mai degrabă unei mode sexy decât unor convingeri liberale reale. Electoratul său tradiţional nu a sărit de 10-11%. Când a crescut, o parte a migrat la PD împreună cu Stolojan.

    RăspundețiȘtergere
  2. "BINE ATI VENIT LA FIRMA DE ÎMPRUMUT A ACCESULUI"
    Bună ziua Domnule / doamnă: Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă finanța afacerea sau în orice scop? Suntem autorizați, licențiați și licențiați internațional, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! "ACCESS LOAN FIRM" ne puteți contacta prin: (ACCESSLOANSFIRM@GMAIL.COM)

    Suntem un creditor de împrumut privat de la "ACCESS LOAN FIRM", care oferă oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Suntem un creditor serios care împrumută oportunități de împrumut pentru cei care au nevoie de împrumut și nu avem nevoie de înșelătorii să fugă cu banii noștri, pentru că am avut o mulțime de experiență în trecut Și chiar acum am revenit pentru oameni serioși care au nevoie de împrumut și de ședere Țineți-vă credincioși angajamentelor voastre.

    Împrumut Factory oferim împrumuturi pentru Firmele de afaceri rata dobânzii de 1,5%.

    Creditele disponibile pe care le oferim sunt:

    1. Împrumut personal
    2. Împrumut de afaceri
    3. Imprumut de investitii
    4. Împrumutul pentru locuințe, etc.

    Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, puteți să ne contactați astăzi prin: (accessloansfirm@gmail.com)

    Obțineți aprobarea dvs. instant de împrumut în termen de o oră aici, în "ACCESS LOAN FIRM" Așteptăm cu nerăbdare să aud de la tine.
    Toate cele bune

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna tuturor,
    Numele meu este Marian Savic
    Mai întâi de toate apreciez sentimentul de securitate, pentru că am fost înșelat online aici înainte ca un prieten care a primit un împrumut să mă conecteze la Email: ivanaluka04@gmail.com

    După ce am trimis o copie a cărții mele de identitate și a detaliilor contului meu, împrumutul meu a fost aprobat, a fost de necrezut, am crezut că ar fi la fel ca alții, care mi-au luat banii și nu am mai auzit de ei din nou, în aproximativ o oră mai târziu, "DA" am fost sunat de banca mea că a existat un depozit în contul meu.

    Acestea sunt reale, tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile și procesul de aplicare
     compania este o companie bună, m-au ajutat când aveam nevoie de bani, de aceea mărturisesc despre faptele lor bune .. vă rog, atunci când obțineți în final împrumutul, asigurați-vă că îi informați pe oameni și despre munca bună a acestei companii , astfel încât să nu cadă victimă în mâinile oamenilor falsi și inimii, care se numesc ei înșiși creditori corporativi, în timp ce aceștia doar înșeală și măresc durerea în oameni.
    mă puteți contacta prin gmail: mariansavic271@gmail.com, în cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare

    RăspundețiȘtergere
  4. O zi buna,
    Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
    GLOBAL FINANCE LIMITED sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu dobândă la prețuri accesibile și vreau să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% că GLOBAL FINANCE LIMITED sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?

    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Augusta Ibramhim, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED, o femeie de afaceri internațională și creditor care a oferit împrumuturi. De asemenea, doresc să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED nu a fost implicată niciodată în nicio activitate de fraudă.

    Numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

    În decembrie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mama Augusta Ibramhim,

    Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Augusta Ibramhim și poate Dumnezeu să continue să-l binecuvânteze pe doamna Augusta Ibramhim, când am contactat-o pe doamna Augusta Ibramhim, am fost atât de fericit că am primit împrumutul cu succes în contul meu, Taxa de înscriere a împrumutului meu)

    așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții de aici în Malaysia pentru a obține împrumutul lor, puteți să-l contactați pe doamna Augusta Ibramhim, prin EMAIL: augustaibramhim11@gmail.com

    De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toate Malaysias că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți un împrumut rapid, înregistrați-vă doar prin doamna Augusta Ibramhim,

    și o puteți contacta prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com).
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  5. O zi buna,
    Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
    GLOBAL FINANCE LIMITED sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu dobândă la prețuri accesibile și vreau să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

    Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% că GLOBAL FINANCE LIMITED sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?

    Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Augusta Ibramhim, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED, o femeie de afaceri internațională și creditor care a oferit împrumuturi. De asemenea, doresc să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED nu a fost implicată niciodată în nicio activitate de fraudă.

    Numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

    În decembrie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mama Augusta Ibramhim,

    Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Augusta Ibramhim și poate Dumnezeu să continue să-l binecuvânteze pe doamna Augusta Ibramhim, când am contactat-o pe doamna Augusta Ibramhim, am fost atât de fericit că am primit împrumutul cu succes în contul meu, Taxa de înscriere a împrumutului meu)

    așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții de aici în Malaysia pentru a obține împrumutul lor, puteți să-l contactați pe doamna Augusta Ibramhim, prin EMAIL: augustaibramhim11@gmail.com

    De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toate Malaysias că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți un împrumut rapid, înregistrați-vă doar prin doamna Augusta Ibramhim,

    și o puteți contacta prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com).
    De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
    (augustaibramhim11@gmail.com)

    (APPLICATION DATA:)

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă în locul locului de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  7. Cauți un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Global Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul
    (augustaibramhim11@gmail.com)

    (APPLICATION DATA:)

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă în locul locului de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut,
    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut,
    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Întoarceți-vă din nou înapoi din nou, din nou, din nou, din nou:

    numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 200.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou. în ianuarie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mamă Augusta Ibramhim, vreau să profit de această ocazie să vă mulțumesc și Dumnezeu să continue să te binecuvânteze. De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a-i sfătui pe indonezienii că există mulți escroci, așa că dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți rapid un împrumut, înregistrați-vă prin doamna Augusta Ibramhim și o puteți contacta prin e-mail: augustaibramhim11 @ gmail.com). puteți să mă contactați și prin e-mailul meu: (juliasimon460@gmail.com). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut,
    Numele meu este doamna Tatiana Mihail Roșca din Pitești, vreau să informez publicul larg despre o organizație creștină creată pentru a oferi împrumuturi persoanelor în dificultate financiară. Deci, dacă vă aflați într-o situație financiară dificilă și aveți nevoie de fonduri pentru a vă începe propria afacere sau dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a vă plăti datoriile sau pentru a vă plăti facturile, orice motiv care vă va face să căutați un împrumut, contactați-ne astăzi prin e-mail (marielagonzalezloan@gmail.com) pentru Biblie spune: "Luca 11:10 Căci oricine cere, primește, cel ce caută, și celui care bate, se va deschide ușa." ocazie să treci prin. Isus este același ieri, astăzi și pentru totdeauna mai mult. contactați acest e-mail acum: marielagonzalezloan@gmail.com pentru împrumutul dvs. de astăzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În numele meu și al familiei mele, îi mulțumesc doamnei Wolfgang pentru gestul ei amabil față de mine și familie, datorită femeii cu inimă bună și bună care m-a salvat din povara financiară și astăzi sunt din nou fără datorii după multe experiențe proaste din multe împrumuturi companie pe care nu am crezut-o că există o persoană care împrumută atât de bine, încă există, până când un prieten de-al meu mi-a prezentat această femeie minunată, doamna Susane Wolfgang, companie de credit și am citit despre cum a ajutat atât de mulți oameni să obțină împrumuturi, așa că dau un încercați cu o rată a dobânzii scăzută la 2%, în cele din urmă am primit 30.000 de euro, renovați-ne casa, și voi puteți încerca, căutați împrumut pentru a începe o afacere, împrumut auto, factură pentru casă sau taxe de școlarizare contactați-o în orice moment prin e-mail : susanewolfgangkredit@gmail.com,
      WhatsApp; +436703080448

      Ștergere
  11. OFERTA DE ÎMprumut AFFORDABIL FĂRĂ TAXE SUPLIMENTARE Bună ziua, Care sunt nevoile dvs. financiare? Acordăm împrumuturi de la minimum 2.000,00 USD la maximum 100.000.000,00 USD, cu o durată confortabilă care variază de la 1 la 30 de ani, la o rată a dobânzii foarte redusă de 3%. Ai nevoie de un împrumut pentru afaceri? Ai nevoie de un împrumut personal? Vrei să cumperi o mașină? Vrei să refinanțezi? Aveți nevoie de un credit ipotecar? Aveți nevoie de capital imens pentru a începe propunerea de afaceri sau extinderea? Ți-ai pierdut speranța și crezi că nu există nicio cale de ieșire, iar sarcinile tale financiare încă persistă? Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru o posibilă cooperare în afaceri Contactați-ne prin e-mail: luckybensonloanfirm@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Halo semuanya, Nama saya Siska wibowo saya tinggal di Surabaya di Indonesia, saya seorang mahasiswa, saya ingin menggunakan kesempatan ini untuk mengingatkan semua pencari pinjaman untuk sangat berhati-hati karena ada banyak perusahaan pinjaman penipuan dan kejahatan di sini di internet , Sampai saya melihat posting Bapak Suryanto tentang Nyonya Esther Patrick dan saya menghubunginya melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Beberapa bulan yang lalu, saya putus asa untuk membantu biaya sekolah dan proyek saya tetapi tidak ada yang membantu dan ayah saya hanya dapat memperbaiki beberapa hal yang bahkan tidak cukup, jadi saya mencari pinjaman online tetapi scammed.

    Saya hampir tidak menyerah sampai saya mencari saran dari teman saya Pak Suryanto memanggil saya pemberi pinjaman yang sangat andal yang meminjamkan dengan pinjaman tanpa jaminan sebesar Rp200.000.000 dalam waktu kurang dari 24 jam tanpa tekanan atau tekanan dengan tingkat bunga rendah 2 %. Saya sangat terkejut ketika saya memeriksa rekening bank saya dan menemukan bahwa nomor saya diterapkan langsung ditransfer ke rekening bank saya tanpa penundaan atau kekecewaan, segera saya menghubungi ibu melalui (estherpatrick83@gmail.com)

    Dan juga saya diberi pilihan apakah saya ingin cek kertas dikirim kepada saya melalui jasa kurir, tetapi saya mengatakan kepada mereka untuk mentransfer uang ke rekening bank saya, karena saya berjanji bahwa saya akan membagikan kabar baik sehingga orang bisa mendapatkan pinjaman mudah tanpa stres atau penundaan.

    Yakin dan yakin bahwa ini asli karena saya memiliki semua bukti pemrosesan pinjaman ini termasuk kartu ID, dokumen perjanjian pinjaman, dan semua dokumen. Saya sangat mempercayai Madam ESTHER PATRICK dengan penghargaan dan kepercayaan perusahaan yang sepenuh hati karena dia benar-benar telah membantu hidup saya membayar proyek saya. Anda sangat beruntung memiliki kesempatan untuk membaca kesaksian ini hari ini. Jadi, jika Anda membutuhkan pinjaman, silakan hubungi Madam melalui email: (estherpatrick83@gmail.com)

    Anda juga dapat menghubungi saya melalui email saya di (siskawibowo71@gmail.com) jika Anda merasa kesulitan atau menginginkan prosedur untuk mendapatkan pinjaman

    Sekarang, yang saya lakukan adalah mencoba untuk memenuhi pembayaran pinjaman bulanan yang saya kirim langsung ke rekening bulanan Nyonya seperti yang diarahkan. Tuhan akan memberkati Nyonya ESTHER PATRICK untuk Segalanya. Saya bersyukur

    RăspundețiȘtergere
  13. TESTIMON PE CUM ÎȚI ÎNCĂTĂM ÎNCĂRCĂTORUL DE LA O SĂPTĂMÂNĂ ULTIMĂ DE ÎNTREPRINDERI GENUINE.
    Sunt Vera Lopez pe nume, locuiesc în Spania Barcelona, care a fost o victimă înșelătorie pentru atâția creditori falși online între februarie anul trecut și până în aprilie anul acesta, dar îi mulțumesc creatorului meu, încât în sfârșit mi-a zâmbit, îndrumându-mă acestui nou creditor care mi-a pus un zâmbet pe față în anul 2020 și nu m-a înșelat și, de asemenea, nu m-a înșelat și nici nu m-a mințit, dar totuși acest creditor al cărui nume este Mr.Elijah mi-a dat un împrumut de 3%, care este suma de 85.000 de euro după acordul meu cu termenii și condițiile companiei lor, iar un lucru semnificativ care îmi place la această companie de împrumut este faptul că sunt rapide. Puteți contacta compania sa prin acest e-mail: ( loancreditinstitutions@gmail.com ) SAU WhatApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  14. TESTIMON PE CUM ÎȚI ÎNCĂTĂM ÎNCĂRCĂTORUL DE LA O SĂPTĂMÂNĂ ULTIMĂ DE ÎNTREPRINDERI GENUINE.
    Sunt Vera Lopez pe nume, locuiesc în Spania Barcelona, care a fost o victimă înșelătorie pentru atâția creditori falși online între februarie anul trecut și până în aprilie anul acesta, dar îi mulțumesc creatorului meu, încât în sfârșit mi-a zâmbit, îndrumându-mă acestui nou creditor care mi-a pus un zâmbet pe față în anul 2020 și nu m-a înșelat și, de asemenea, nu m-a înșelat și nici nu m-a mințit, dar totuși acest creditor al cărui nume este Mr.Elijah mi-a dat un împrumut de 3%, care este suma de 85.000 de euro după acordul meu cu termenii și condițiile companiei lor, iar un lucru semnificativ care îmi place la această companie de împrumut este faptul că sunt rapide. Puteți contacta compania sa prin acest e-mail: ( loancreditinstitutions@gmail.com ) SAU WhatApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  15. Bună tuturor, sunt Hussain Al-Saidely jurnalist din Kuweit și vreau doar să îi mulțumesc dlui Elijah din Loan Credit Institutions pentru că mi-a acordat un împrumut de 1.050.000,00 USD. Mi-a fost greu să obțin un împrumut de pe internet Am fost înșelat de diferiți creditori internaționali online. Până am găsit un bărbat care mărturisește Loan Credit Institutions , apoi iau adresa și urmăresc toate instrucțiunile deși nu am crezut niciodată, spre marea mea surpriză împrumutul meu a fost transferat în contul meu bancar, nu am pierdut niciodată nimic, Inshallah totul a fost posibil asa cum vreau eu, Acum sunt proprietar de locuințe de lux aici, în orașul Kuweit, prin fondurile lor de împrumut cu dobândă de 3% și am promis să răspândesc această știre ca jurnalist și să spun și lumii despre ele.

    Contactați-le astăzi.

    Numele companiei: Loan Credit Institutions

    App / Whats App: +393510483991

    E-mail: loancreditinstitutions@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. moje ime je Tomislav Gordić. Majka mi je rekla da ide putem interneta i naišla je na izdavanje zajma za garanciju koji kaže da njezino poduzeće za kreditiranje daje zajam širokoj javnosti po vrlo niskoj kamatnoj stopi.
    Dakle, kontaktirao sam tvrtku putem njenog e-maila: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com

    što je na objavi koju je vidjela moja majka, a ja sam zatražila kredit od 8.000 eura na rok od 2 godine. Tvrtka mi je odgovorila i poslala mi sve uvjete njezine tvrtke koje sam pročitao i pristao sam s njima. Nakon odobrenja mog zahtjeva za kredit, primio sam obavijest od svoje banke da je moj bankovni račun za koji sam izjavio da je uplaćen u iznosu od 8.000 eura. Završio sam otplatu zajma 18. prosinca i tada sam odlučio zatražiti svotu od 32.000 eura za pokretanje vlastitog posla, koju sam i nakon istih postupaka primio na svoj bankovni račun. Odlučio sam uvrstiti i svoje bankovne podatke kako bi svi znali da je istinita i vrlo stvarna.U nastavku su moji bankovni podaci:

    Naziv banke: PBZ Slavonski Brod
    Naziv računa: Tomislav Gordić
    Broj računa: HR6723400093202740084

    Dakle, želim iskoristiti ovu priliku da poručim svima koji na Internetu traže privatnog zajmodavca koji je pouzdan da se jave na Guarantski zajam putem e-maila: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    Broj telefona: +14704810039 možete ih kontaktirati i na Whatsapp-u: +1 (470) 481-0039 Možete me kontaktirati i ako trebate moju pomoć ili želite da mi postavite pitanja kako sam dobio kredit. Evo moje e-pošte: [gordictomislav@gmail.com]

    RăspundețiȘtergere
  17. OFERIM TOTUL TĂRĂRII ÎMprumuturilor - SOLICITĂ ÎN CREDITURI AFFORDABILE.

    Căutați un împrumut? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! GLOBAL FINANCE LIMITED acordă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin (augustaibramhim11@gmail.com)

    Îmi pare rău pentru ce ai trecut până acum, infectează asta este una dintre problemele din mâinile creditorilor falsi. Ești un bărbat sau o femeie de afaceri? Te afli într-o mizerie financiară sau ai nevoie de fonduri pentru a-ți porni propria afacere? Aveți nevoie de un împrumut pentru a începe o scară mică și o afacere medie bună? Aveți un scor de credit scăzut și vă este greu să obțineți împrumuturi de capital de la băncile locale și alte institute financiare ?. Solicitanții interesați trebuie să ne contacteze prin e-mail: (augustaibramhim11@gmail.com)

    Pot să vă asigur 100% că suntem o companie de încredere care instituie în prezent o schemă sub formă de achiziție de împrumut pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un credit de consolidare sau credit ipotecar? refinanțare? și, de asemenea, stabilirea de ținute de afaceri. Sunt o femeie de afaceri internațională și împrumutată care a oferit împrumuturi persoanelor fizice și firmelor din Europa, Asia, Africa și alte părți ale lumii.

    Vreau să știți că această companie este o companie autentică, cu un record bun. De asemenea, vreau să vă anunț că nu ne-am implicat niciodată în nicio activitate de fraudă. și vă pot asigura că ceea ce altă companie nu poate face pentru tine, o voi face pentru tine și te voi face fericit și îți voi pune un zâmbet pe față. Îți dau cuvântul meu doar ai încredere în mine și nu vei regreta să faci afaceri cu noi, să cauți mai multe, pentru că suntem aici pentru a face față tuturor problemelor tale financiare, un lucru din trecut.

    Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la compania mea, ne puteți contacta astăzi.
    Suma maximă pe care o acordăm este de 500.000.000,00 în moneda următoare: Dolarul Statelor Unite, Europa și Marile lire sterline (GBP).

    Împrumuturile noastre sunt bine asigurate pentru o securitate maximă este prioritatea noastră, obiectivul nostru principal este să vă ajutăm să obțineți serviciile pe care le meritați, Programul nostru este cel mai rapid mod de a obține ceea ce aveți nevoie într-o clipă. Reduceți-vă plățile pentru a ușura eforturile pe cheltuielile dvs. lunare. Câștigați flexibilitate cu care puteți folosi în orice scop, de la vacanțe, la educație, la cumpărături unice. Solicitanții Intere (augustaibramhim11@gmail.com) solicitați ar trebui să ne contacteze prin e-mail:
    Numărul WhatsApp
    +971523347829
    (Augustaibramhim11@gmail.com)

    (APPLICATION DATA)

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția actuală la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma de împrumut necesară:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați solicitat înainte:
    16) Data nașterii:

    Vreau să știți că ALLAH nu-i va lăsa pe oamenii buni să iasă flămând, dar va păstra răi de ceea ce vor.
    Dacă sunteți interesat să obțineți un împrumut, vă rugăm să ne scrieți cu cerința de împrumut.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații:
    (Augustaibramhim11@gmail.com)
    Numărul WhatsApp
    +971523347829
    Cu stimă, doamnă Augusta Ibramhim (augustaibramhim11@gmail.com)
    Director executiv: doamna Augusta Ibramhim GFL

    RăspundețiȘtergere
  18. Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt din robie financiară și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită Domnului și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  19. Instituții de credit de împrumut MĂ MÂNCUȚI CÂND NU ESTE NICI O SPERĂ (loancreditinstitutions00@gmail.com)

    Bună ziua tuturor celor de pe acest forum, eu sunt John Michael din SUA, nu-mi vine să cred că Dumnezeu nu există cu adevărat până când nu am fost răscumpărat și salvat de la robie financiară ... eram în criză financiară și trebuia să plătesc niște facturi. Am încercat să caut ajutor de la bănci, dar în niciun caz, am încercat, de asemenea, să căut ajutor de pe internet doar pentru a întâlni escroci care s-au prefacut creditor privat și au făcut bani cu suma de 15.000 $ și nu mi-au primit împrumutul, nu până când DUMNEZEU m-a prezentat dlui. Ilie printr-un prieten care a fost salvat de la o problemă financiară și i-a fost acordat un împrumut de 100.000,00 USD de către domnul Elijah, așa că i-am luat sfatul și am contactat instituțiile de credit împrumut, iar în termen de o săptămână mi-a fost acordat un împrumut de 250.000 USD. sfatul meu tuturor celor care caută un împrumut la o rată a dobânzii scăzută de 2%. Fac acest lucru pentru că sunt atât de fericit că sunt din robie financiară și sunt din nou plin de bucurie și viața este ușoară, mulțumită Domnului și domnului Ilie. Puteți contacta instituțiile de credit împrumutate prin (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  20. * Utilizați această perioadă de blocare pentru a investi și a începe să câștigați direct de acasă ..... Inbox me pentru a începe! *

    Investiți 300 € pentru a câștiga 3000 €
    Investiți 400 € pentru a câștiga 4000 €
    Investiți 500 € pentru a câștiga 5000 €
    Investiți 600 EUR pentru a câștiga 6000 €
    Investiți 700 € pentru a câștiga 7000 €
    Investiți 8000 EUR pentru a câștiga 80 000 EUR
    Investiți 9000 EUR pentru a câștiga 90.000 €

    Totul în 7 zile de profit și plata de 100% este asigurată. Dacă sunteți interesat să investiți cu noi, contactați-ne acum prin WhatsApp +15022064419 sau prin e-mail tradewithcarlos2156@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Salutare tuturor

    Sunt James Vinn și sunt din Marea Britanie. locuiesc în Doha Arabic. Am căutat un împrumut online și am fost foarte speriat că nu am mai solicitat niciodată un împrumut și am căutat foarte bine și am căutat o companie reală acolo am găsit o companie numită Instituții de credit împrumut, mă uit și am văzut ce au spus oamenii despre această companie era adevărată, am decis să solicit un împrumut de la companie și aveam nevoie de un împrumut de 470.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat, mi-a spus tot ce trebuie să fac, am făcut-o și m-a asigurat că în 48 de ore urma să fiu cu împrumutul meu, am spus bine și am așteptat exact 48 de ore când îmi primesc împrumutul de la această companie, în timp ce scriu acest lucru acum nu am mai fost înșelat și această companie este grozavă. Am auzit oameni vorbind despre escrocherii dar nu am fost niciodată înșelat și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci, oricine, dacă ai nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei te vor ajuta și timpul în care îți vor spune că vei primi împrumutul tău, care este exact momentul în care vei primi împrumutul tău. Trebuie doar să scriu acest mesaj tuturor, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la compania greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Adresa lor de e-mail este: (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  22. Salutare tuturor

    Sunt James Vinn și sunt din Marea Britanie. locuiesc în Doha Arabic. Am căutat un împrumut online și am fost foarte speriat că nu am mai solicitat niciodată un împrumut și am căutat foarte bine și am căutat o companie reală acolo am găsit o companie numită Instituții de credit împrumut, mă uit și am văzut ce au spus oamenii despre această companie era adevărată, am decis să solicit un împrumut de la companie și aveam nevoie de un împrumut de 470.000,00 euro pentru a începe o afacere când am aplicat, mi-a spus tot ce trebuie să fac, am făcut-o și m-a asigurat că în 48 de ore urma să fiu cu împrumutul meu, am spus bine și am așteptat exact 48 de ore când îmi primesc împrumutul de la această companie, în timp ce scriu acest lucru acum nu am mai fost înșelat și această companie este grozavă. Am auzit oameni vorbind despre escrocherii dar nu am fost niciodată înșelat și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Deci, oricine, dacă ai nevoie de un împrumut real, aceasta este compania potrivită pentru a aplica de la ei te vor ajuta și timpul în care îți vor spune că vei primi împrumutul tău, care este exact momentul în care vei primi împrumutul tău. Trebuie doar să scriu acest mesaj tuturor, astfel încât să nu solicitați un împrumut de la compania greșită dacă aveți nevoie de un împrumut real contactați această companie și veți fi fericiți. Adresa lor de e-mail este: (loancreditinstitutions00@gmail.com) SAU WhatsApp: +393510483991

    RăspundețiȘtergere
  23. Nama saya Cepi Hamdani dari bandung Indonesia. Saya baru saja mendapatkan pinjaman Rp150.000.000 dan telah ditransfer ke rekening bank saya pada tanggal 18 Agustus 2020.

    Saya melihat testimoni dari blog dan twitter Leony Dora Patty dan saya menghubungi dia di email: nyratyy@gmail.com untuk informasi bahwa jika saya memiliki semua syarat dan persyaratan, pinjaman saya akan ditransfer kepada saya tanpa penundaan.

    Saya diperkenalkan dan dilamar ke ibu RIKA ANDERSON LENDER dengan tingkat bunga 2% karena pinjaman usaha Furnitur dan Pertanian saya disetujui dan ditransfer ke rekening bank saya tanpa biaya tersembunyi.

    untuk lebih jelasnya hubungi RIKA ANDERSON LENDER
    Kontak melalui email: rikaandersonloancompany@gmail.com
    WA +1(323)689-3663
    Email: cepihamdani9@gmail.com
    Negara: Indonesia
    Kota: Bandung
    Jumlah: Rp150 Juta
    Tanggal: 18/08/2020
    Instagram: cepihamdani9
    Twitter: @CepiHamdani9

    RăspundețiȘtergere
  24. Are you in a financial crisis, looking for money to start your own business or to pay your bills?
    GET YOUR BLANK ATM CREDIT CARD AT AFFORDABLE PRICE*
    We sell this card to all our customers and interested buyers worldwide,Tho card has a daily withdrawal limit of $5000 and up to $50,000 spending limit in stores and unlimited on POS.
    **WHAT WE OFFER**
    *1)WESTERN UNION TRANSFERS/MONEY GRAM TRANSFER*
    *2)BANKS LOGINS*
    *3)BANKS TRANSFERS*
    *4)CRYPTO CURRENCY MINNING*.
    *5)BUYING OF GIFT CARDS*,
    *6)LOADING OF ACCOUNTS*
    *7)WALMART TRANSFERS*
    *8)BITCOIN INVESTMENTS*
    *9)REMOVING OF NAME FROM DEBIT RECORD AND CRIMINAL RECORD*
    *10)BANK HACKING*
    email blankatmmasterusa@gmail.com
    you can also call or whatsapp us Contact us today for more enlightenment

    +1(539) 888-2243
    WE ARE REAL AND LEGIT...........2019 FUNDS/FORGET ABOUT GETTING A LOAN..

    IT HAS BEEN TESTED AND TRUSTED

    whatsapp only ===>>   +1(539) 888-2243
    Cheap as $200

    RăspundețiȘtergere
  25. Welcome. BE NOT TROUBLED anymore. you’re at the right place. Nothing like having trustworthy hackers. have you lost money before or bitcoins and are looking for a hacker to get your money back? You should contact us right away. It's very affordable and we give guarantees to our clients. Our hacking services are as follows:Email:Creditcards.atm@gmail.com 
    -hack into any kind of phone
    _Increase Credit Scores
    _western union, bitcoin and money gram hacking
    _criminal records deletion_BLANK ATM/CREDIT CARDS
    _Hacking of phones(that of your spouse, boss, friends, and see whatever is being discussed behind your back)
    _Security system hacking...and so much more. Contact THEM now and get whatever you want at
    Email:Creditcards.atm@gmail.com 

      Whats app:+1(305) 330-3282  

    WHY WOULD YOU NEED TO HIRE A HACKER??:
    There are so many Reasons why people need to hire a hacker, It might be to Hack a Websites to deface information, retrieve information, edit information or give you admin access.
    • Some people might need us To Hack Their Target Smartphone so that they could get access to all activities on the phone like , text messages , call logs , Social media Apps and other information
    • Some might need to Hack a Facebook , gmail, Instagram , twitter and other social media Accounts,
    • Also Some Individuals might want to Track someone else's Location probably for investigation cases
    • Some might need Us to Hack into Court's Database to Clear criminal records.
    • However, Some People Might Have Lost So Much Funds With BINARY OPTIONS BROKERS or BTC MINING and wish to Recover Their Funds
    • All these Are what we can get Done Asap With The Help Of Our Root Hack Tools, Special Hack Tools and Our Technical Hacking Strategies Which Surpasses All Other Hackers.

    ★ OUR SPECIAL SERVICES WE OFFER ARE:
    * RECOVERY OF LOST FUNDS ON BINARY OPTIONS
    * Credit Cards Loading ( USA Only )
    * BANK Account Loading (USA Banks Only)

    ★ You can also contact us for other Cyber Attacks And Hijackings, we do All ★

    ★ CONTACTS:
    * For Binary Options Recovery,feel free to contact (Creditcards.atm@gmail.com)for a wonderful job well done,stay safe.

    Why waste your time waiting for a monthly salary. When you can make up to $3,000 in 5-7days from home,                     
    Invest $300 and earn $3,000
    Invest $500 and earn $5,000
    Invest $600 and earn $6,000
    Invest $700 and earn $7,000
    Invest $800 and earn $8,000
    Invest $900 and earn $9,000
    Invest $1000 and earn $10,000

    IT HAS BEEN TESTED AND TRUSTED  

    RăspundețiȘtergere
  26. Bună ziua și Bine ați venit la Spotlight Global Financial Services, mă numesc Claudia Klein, sunt creditor și, de asemenea, consultant financiar.

    Aveți mare nevoie de consolidare financiară? Aveți nevoie de un împrumut în diverse scopuri? dacă răspunsul dvs. este da, vă voi sfătui să contactați firma mea prin | spotlightglobalservices@gmail.com | sau trimiteți-ne un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | și aveți un împrumut în contul dvs. în termen de 24 de ore, deoarece oferim servicii de împrumut excelente în toată lumea.

    Oferim tot felul de servicii de împrumut (împrumut personal, împrumut de afaceri și multe altele), oferim atât împrumuturi pe termen lung, cât și pe termen scurt și, de asemenea, puteți împrumuta până la 15 milioane de euro. Compania mea vă va ajuta să atingeți o varietate de obiective cu o gamă largă de produse de împrumut.

    Știm că obținerea unui împrumut legitim a fost întotdeauna o problemă uriașă Pentru persoanele care au o problemă financiară și au nevoie de o soluție, multor oameni le este atât de dificil să obțină un împrumut de capital de la băncile lor locale sau de la alte instituții financiare din cauza dobânzii ridicate. rata, garanția insuficientă, raportul datorie / venit, scor scăzut de credit sau orice alte motive.

    Gata cu timpul de așteptare sau vizitele stresante la bancă. Serviciul nostru este disponibil 24/7 - puteți obține un împrumut și puteți finaliza tranzacțiile ori de câte ori și oriunde aveți nevoie de el.

    Oferim servicii de împrumut de 24 de ore din clasa mondială. Pentru întrebări / întrebări? - Trimiteți un e-mail către | spotlightglobalservices@gmail.com | sau trimiteți-ne un mesaj pe WhatsApp: +4915758108767 | & primiți un răspuns într-o clipă

    Ne puteți verifica cu ușurință pe site-ul nostru web prin: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

    Familia, prietenii și colegii dvs. nu trebuie să știe că nu aveți bani în numerar, trebuie doar să ne scrieți și veți primi un împrumut.

    Libertatea ta financiară este în mâinile tale!

    RăspundețiȘtergere
  27. Sunt atât de încântat ... Am primit un împrumut de la un creditor care m-a ajutat cu împrumutul meu. A fost uimitor cum am obținut un împrumut. Am încercat un alt serviciu, dar nu am putut obține niciodată un împrumut din acel serviciu. Unii dintre ei îmi vor cere să completez o mulțime de documente și la sfârșitul zilei nu se va termina bine. Dar sunt fericit după ce m-am întâlnit cu Elena Nino. Am reușit să obțin împrumutul meu de 22.000 de euro, acum afacerea mea merge bine și vreau să știți astăzi acest lucru cu toții, deoarece acestea sunt rapide și 100% fiabile. Acum plătesc împrumutul pe care l-am primit de la compania Elena Nino împrumuturi în toată lumea. Luați legătura cu ei și nu pierdeți timpul cu acei creditori contactați cu amabilitate acest e-mail: elenanino0007@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  28. Bună ziua tuturor, vă rog, numele meu este Victoria. doresc repede să folosesc acest mediu pentru a tăia o mărturie despre cum Dumnezeu m-a îndreptat către un împrumutat real care mi-a transformat viața din iarbă în grație, de la săracă la o femeie bogată care se poate lăuda acum cu o viață sănătoasă și bogată fără stres sau dificultăți financiare. După atâtea luni de încercări de a obține un împrumut pe internet, am fost înșelat cu suma de 2.700 de dolari. Am devenit atât de disperată în a obține un împrumut de la un împrumutător legitim, care nu va adăuga la durerile mele, apoi am decis să contactez un prieten al a mea care a primit recent un împrumut online, am discutat despre această problemă și, până la concluzia noastră, mi-a spus despre un bărbat numit domnul Elijah, care este CEO al instituțiilor de credit de împrumut. Așa că am solicitat o sumă de împrumut de (70.000,00 dolari) cu o rată a dobânzii scăzută, astfel încât împrumutul a fost aprobat cu ușurință fără stres și s-au făcut toate pregătirile referitoare la transferul împrumutului și în mai puțin de trei (3) zile împrumutul a fost depus în contul meu bancar, am crezut că este o glumă până când am primit un apel de la banca mea că Contul meu a fost creditat cu 70.000,00 dolari. Am devenit atât de fericit încât, în cele din urmă, Dumnezeu mi-a răspuns rugăciunile, îndreptându-mă către un împrumutat adevărat care a putut să îmi îndeplinească dorințele inimii. mulțumiri mari domnului Elijah pentru că mi-a făcut viața rezonabilă, așa că sfătuiesc pe toți cei interesați să obțină un împrumut să-l contacteze cu amabilitate prin e-mail (loancreditinstitutions00@gmail.com) sau +393510483991
    așa am reușit să-mi obțin împrumutul, așa că am putut să-mi achit facturile. Așadar, mulțumesc, pentru că ați petrecut timp pentru a citi despre povestea mea de succes și mă rog ca Dumnezeu să-și facă voia în viața voastră

    RăspundețiȘtergere
  29. Toate mulțumesc instituțiilor de credit pentru împrumut pentru că m-au ajutat cu împrumutul meu de 135.000,00 USD, după ce a fost înșelat de 6 ori de către oameni falși care se ridică la împrumuturi.

    Numele meu este rethabile grace, sunt din Africa de Sud și locuiesc în orașul Johannesburg. Acum o lună căutam un împrumut online și am văzut creditori diferiți pe internet și cu câteva mărturii false și am aplicat de la ei și tot ce am primit a fost escrocii, am aplicat mai mult de 6 companii și am fost înșelat până la capăt. Așa că am renunțat la speranță până când am decis să verific din nou dacă voi găsi ajutor în timp ce căutam și m-am stabilit să caut o companie legitimă de împrumut. Am găsit această companie numită Instituții de credit de împrumut. Am văzut multe mărturii pe care oamenii le comentează dar pentru că am fost înșelat în mod individual, am crezut că este o înșelătorie, dar am făcut ceea ce mi s-a cerut și am așteptat împrumutul meu, iar domnul Ilie mi-a spus în mai puțin de 48 de ore că voi fi cu împrumutul meu în siguranță, nu cred am crezut că este și o înșelătorie, așa că în acea zi a fost noapte în Africa de Sud și am dormit a doua zi dimineața când m-am trezit, am primit o alertă de la banca mea că există bani pe contul meu și imediat am sunat banca mea pentru a confirma iar managerul băncii mi-a spus să vin imediat la bancă și m-am dus imediat, banca s-a deschis în timp ce managerul băncii mi-a verificat contul. Am văzut o sumă de 135.000,00 USD, adică dolari americani și i-am explicat managerului că am solicitat o împrumut online și managerul meu de bancă era sho Am verificat dacă a existat încă o companie de împrumut reală și legitimă, sunt atât de fericită, mulțumită instituțiilor de credit de împrumut, am decis să scriu pe internet, deoarece am văzut că alți oameni o fac și depun mărturie despre această companie, de aceea postez acest mesaj online oricui are nevoie de un împrumut, chiar dacă ați fost înșelat înainte de a solicita de la această companie și fiți siguri că această companie nu vă va dezamăgi. Cu respect pentru oricine îmi citește mesajul și puteți contacta această companie prin e-mail: loancreditinstitutions00@gmail.com
    folosesc și Whatsapp: +393510483991
    Încă o dată salutările mele către oricine îmi citește mesajul și mă rog să fii fericit, așa cum sunt astăzi cu această companie, deoarece aduc mai mulți oameni la această companie pentru a ajuta.

    Spune că eu Rethabile Grace te-a îndreptat spre ele

    RăspundețiȘtergere
  30. O zi buna

    Aveți nevoie de un împrumut pentru fiecare scop? Te afli într-o problemă financiară? Bridge Finance este garantat în furnizarea de servicii financiare clienților cu o dobândă favorabilă. Împrumuturile noastre sunt ușoare și rapide. Contactați-ne astăzi pentru a obține împrumutul de care aveți nevoie. Putem potrivi orice împrumut cu o rată a dobânzii de 2% la bugetul dvs. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să ne contactați imediat prin (adrianbay0008@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  31. Salam untuk seluruh WNI, nama saya NOVITA CAROLINA, TOLONG saya ingin memberikan kesaksian hidup saya di sini di platform ini agar semua WNI berhati-hati dengan pemberi pinjaman di internet, ALLAH mendukung saya melalui ibu saya yang baik Ivana Pedro, Setelah beberapa lama mencoba mendapatkan pinjaman dari lembaga keuangan, dan ditolak, kemudian saya memutuskan untuk mengajukan melalui pinjaman online tetapi saya menipu dan saya kehilangan lebih dari 50 juta rupiah dengan pemberi pinjaman yang berbeda karena saya sedang mencari pinjaman (Rp 2 Miliar) setelah membayar biaya dan tidak mendapatkan pinjaman apapun. Saya menjadi sangat putus asa dalam mendapatkan pinjaman, maka saya berdiskusi dengan teman saya, Asmaul, dia kemudian memperkenalkan saya dengan Ibu IVANA PEDRO, seorang pemberi pinjaman di sebuah perusahaan bernama OCEAN CREDIT LOAN sehingga teman saya meminta saya untuk melamar ibu Ivana, jadi saya mengumpulkan keberanian dan menghubungi Nyonya Ivana.

    Saya mengajukan pinjaman Rp2,5 miliar dengan tingkat bunga 2%, jadi pinjaman disetujui tanpa tekanan dan semua pengaturan dilakukan dengan transfer kredit, karena tidak memerlukan jaminan dan jaminan untuk transfer pinjaman yang baru saja saya suruh. mendapatkan perjanjian lisensi, aplikasi mereka untuk mentransfer kredit saya dan dalam waktu kurang dari 48 jam uang pinjaman telah disimpan ke rekening bank saya.

    Saya pikir itu lelucon sampai saya menerima panggilan dari bank saya bahwa rekening saya dikreditkan dengan jumlah 2,5 miliar. Saya sangat senang akhirnya ALLAH menjawab doa saya dengan memesan pinjaman saya dengan pinjaman asli saya, yang memberikan saya keinginan hati saya. mereka juga memiliki tim ahli yang akan memberi Anda nasihat tentang jenis bisnis yang ingin Anda investasikan dan cara menginvestasikan uang Anda, sehingga Anda tidak akan pernah bangkrut lagi dalam hidup Anda. Semoga ALLAH memberkati Ibu Ivana Pedro yang telah membuat hidup saya lebih mudah, maka saya menyarankan siapapun yang tertarik untuk mendapatkan pinjaman dapat menghubungi Ibu Ivana Pedro melalui email: (ivanapedro85@gmail.com) atau OCEAN CREDIT LOAN email: info@oceancreditloan.com

    Anda juga dapat menghubungi Ibu Ivana Pedro melalui nomor WhatsApp: +1-346-367-2942

    Akhirnya, saya ingin berterima kasih kepada Anda semua karena telah meluangkan waktu untuk membaca kesaksian sejati hidup saya tentang kesuksesan saya dan saya berdoa agar ALLAH melakukan kehendak-Nya dalam hidup Anda. Sekali lagi nama saya NOVITA CAROLINA, Anda dapat menghubungi saya untuk informasi lebih lanjut melalui email saya: (novitacarolina34@gmail.com)

    RăspundețiȘtergere
  32. Assalamualaikum
    Nama saya Sri Muji Astuti. Saya seorang pemilik bisnis yang menjual kosmetik dan pakaian. Untuk sementara, saya telah mencari pemberi pinjaman pinjaman yang dapat saya pinjam untuk menumbuhkan bisnis saya dan juga menciptakan lapangan kerja bagi orang lain. Pengalaman pertama saya dengan pemberi pinjaman internet sangat buruk dan saya kehilangan jumlah 24 juta karena saya mengajukan 800 juta untuk meningkatkan bisnis saya. Setelah pengalaman saya, saya berjanji pada diri sendiri bahwa saya tidak akan pernah meminjam dari internet karena saya ditipu.

    Jadi, suatu hari saya dengan setia membaca artikel di blog dan setelah saya selesai membaca, saya pergi untuk memeriksa bagian komentar untuk mengetahui pendapat mereka. Saya melihat komentar oleh Yeyes Ristintares, seorang wanita bisnis besar dan dia berbagi cerita tentang bagaimana dia meminjam pinjaman besar dari perusahaan tempat Ms. Helen Wilson bekerja.

    Kemudian, saya memutuskan untuk menghubungi Yeyes Ristintares dan saya menceritakan kisah saya kepadanya tentang bagaimana saya kehilangan 24 juta dari pemberi pinjaman yang buruk. Saya masih ingat dengan jelas bagaimana dia memberi tahu saya bahwa semua pencarian saya untuk pemberi pinjaman yang andal sudah berakhir. Dia mengirimi saya emailnya dan saya mengiriminya email untuk memastikan karena saya tidak ingin kehilangan uang lagi. dia membalas saya dan mengatakan saya harus menghubungi perincian perusahaan tempat Ny. Helen Wilson bekerja dan saya akan menerima pinjaman saya tanpa penundaan dan saya harus mencoba untuk membagikan kabar baik saya sehingga orang lain selamat dari pemberi pinjaman yang buruk.

    Jadi saya menghubungi Ny. Helen Wilson melalui email: (helenwilson719@gmail.com) dan dengan nomor WA-nya: +1-585-326-2165. Ini adalah email Yeyes Ristintares: (yristintares@gmail.com) yang saya hubungi.
    Setelah saya menghubungi perusahaan pinjaman, saya diminta untuk menyerahkan segala sesuatu yang diminta dari saya sebagai peminjam dan setelah beberapa saat, pinjaman itu disetujui untuk saya dan saya menerima pinjaman saya tanpa penundaan atau segala bentuk tekanan.
    jadi, saya menambahkan informasi pribadi saya kepada siapa saja yang mencari pemberi pinjaman yang dapat dipercaya untuk menghubungi saya dan saya siap membantu Anda karena saya ingin orang lain diselamatkan dari pemberi pinjaman yang buruk. Hubungi saya melalui email saya: srimujiastuti93@gmail.com

    Saya berdoa agar ALLAH akan memberikan mereka yang membutuhkan pinjaman untuk melihat kisah saya sehingga mereka dapat diselamatkan seperti saya. Saya selalu siap memberikan bantuan kepada siapa saja yang membutuhkannya, jadi jangan ragu untuk menghubungi saya kapan saja karena saya tidak membuat orang saya jatuh ke tangan pencuri.

    RăspundețiȘtergere
  33. Zovem se MARIJA DJOROVIĆ, dolazim iz ADA BR 10.32000, SRBIJA i želim zahvaliti gospođi Milki Dukić koja je posudila od ove dobre kreditne kompanije nazvane GUARANTY TRUST LONDATS. Čitao sam članak na internetu kad sam naišao na komentar gospođe Milke Dukić i kako se bez problema zadužila kod GARANCIJSKOG POVJERENIČNOG KREDITA i odlučio sam kontaktirati gospođu Milku Dukić kako bih dobio informacije o postupku kredita i ona mi je sve objasnila i bilo je vrlo jasno.
    Nakon što sam kontaktirao zajmodavca putem: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com, a također i putem whatsappa na: +1(470)481-0039
    Dobio sam obrazac za zajam koji sam popunio svoje podatke i slijedio sam procedure. Nakon odobrenja moje prijave, moj je račun dodijeljen zajmu. Ispod su podaci o mom bankovnom računu.

    Naziv banke: NLB BANKA
    Adresa banke: ZUPANA STRACIMIRA 39
    Naziv računa: MARIJA DJOROVIĆ
    Broj računa: 310-6100100053957-47

    Ako trebate zajam od pouzdane kreditne tvrtke, ljubazno se obratite GARANCIJSKIM POVJERENIČNIM KREDITIMA, oni su najbolji.
    možete me kontaktirati putem moje osobne e-adrese: marijadjorovic47@gmail.com
    za više informacija i rado ću vam sve objasniti.

    RăspundețiȘtergere
  34. Sretna sam što ovo mogu podijeliti na internetu kako bi svi mogli vidjeti jer ću biti puno sretniji ako drugi ne padnu u ruke lažnih zajmodavaca. Moje ime je BILJANA TRIVUNOVIC i ja sam iz Zagreba, Hrvatska.
    Želim iskoristiti ovu priliku da obavijestim sve o zajmodavcu kod kojeg sam posudio iznos od 80 000 eura i bilo je tako brzo i jednostavno.
    Kad je započela pandemija, imao sam puno poteškoća u poslu i brizi o djeci, jer je moj suprug mrtav, pa sam odlučila kontaktirati svoju prijateljicu koja radi u banci i obavijestiti je o svojoj namjeri da podnesem zahtjev za kredit, rekla mi je da je bolje da posudim od ove privatne zajmodavne tvrtke pod nazivom GARANCIJSKI POVJERLJIVI KREDITI jer su njihove kamate niske, a bankarska stopa viša, a zahtjev za bankarskim zajmom prevelik.
    Rekla mi je da je njezina sestra, gospođa MILKA DUKIĆ, posudila od tvrtke i da je brzo dobila zajam bez ikakvih poteškoća.
    pa sam zatražio podatke o tvrtki kako bih mogao kontaktirati tvrtku, a ona mi ih je dala, a ovdje su detalji tvrtke

    Naziv tvrtke: GUARANTY TRUST LOAN
    e-adresa za kontakt tvrtke: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    mobitel tvrtke i WhatsApp mobitel: +1(470)481-0039

    Kontaktirao sam tvrtku i tvrtka mi je odgovorila. Nakon odobrenja zajma, zajam je prebačen na moj bankovni račun i spašeni su moja tvrtka i moja obitelj. Dakle, ako trebate zajam, ljubazno se obratite tvrtki jer su oni najbolji. možete me kontaktirati putem: biljanatrivunovic734@gmail.com. ako trebate bilo kakve informacije.

    RăspundețiȘtergere
  35. Bună prieteni!!! Numele meu este Abdur Razzaq. Vreau să depun mărturia despre împrumutătorul bun care mi-a arătat lumină după ce a fost înșelat de 3 împrumutători internaționali diferiți, toți promit să-mi acorde un împrumut după ce m-au făcut să plătesc o mulțime de taxe care nu produc nimic și s-au ridicat la nici un rezultat pozitiv. Mi-am pierdut banii câștigați din greu și au fost în total 6.560 USD. Într-o zi, în timp ce navigau pe internet, arătam frustrat când am dat peste o femeie care a fost înșelată și, în cele din urmă, a fost legată de o companie de împrumut legitimă numită Instituții de credit de împrumut și e-mail: EMAIL: loancreditinstitutions00@yahoo.com
    adăugați-ne la ce este aplicația: +393510483991
    unde a primit în cele din urmă împrumutul, așa că am decis să contactez aceeași companie de împrumut și apoi le-am spus povestea mea despre cum am fost înșelat de 3 împrumutători diferiți care nu au făcut altceva decât să-mi dea curs mai multă durere. Îi explic companiei prin poștă și tot ce mi-au spus a fost să nu mai plâng pentru că voi primi împrumutul în compania lor și, de asemenea, am făcut alegerea corectă de a le contacta. Am completat formularul de cerere de împrumut și am procedat cu tot ceea ce mi s-a cerut și, spre șocul meu, mi-a fost acordată o sumă de împrumut de 80.000,00 dolari de către această mare instituție de credit pentru împrumut de companie administrată de domnul Ilie, un om care se teme de Dumnezeu și aici sunt astăzi fericit pentru că această companie mi-a acordat un împrumut, așa că am făcut un jurământ pentru mine că voi continua să depun mărturie pe internet despre modul în care mi-am luat împrumutul. Ai nevoie urgent de un împrumut? contactați cu amabilitate și rapid această companie excelentă acum pentru împrumutul dvs. prin e-mail: loancreditinstitutions00@yahoo.com el este amabil.
    rămân Abdur Razzaq

    RăspundețiȘtergere
  36. Tako sam sretan što ovo mogu podijeliti na internetu da svi vide jer ću biti mnogo sretniji ako drugi ne dođu u ruke lažnih zajmodavaca. Moje ime je BILJANA TRIVUNOVIĆ i ja sam iz Zagreba, Hrvatska.
    Želim iskoristiti ovu priliku da obavijestim sve o kreditnoj tvrtki od koje sam posudio iznos od 80.000 eura, a to je bilo tako brzo i jednostavno.
    Kad je počela pandemija, imala sam dosta poteškoća s poslom i brigom o djeci jer mi je muž mrtav, pa sam odlučila kontaktirati prijateljicu koja radi u banci i obavijestiti je o svojoj namjeri da se prijavim za kredit, rekla mi je da je bolje posuđivati ​​se od ove privatne kreditne tvrtke pod nazivom GARANTY TRUST KREDITI jer je njihova kamatna stopa niska, a bankarska viša, a zahtjev za bankovni zajam prevelik.
    Rekla mi je da je njezina sestra gospođa MILKA DUKIĆ posudila tvrtku i da je brzo dobila kredit bez ikakvih poteškoća.
    pa sam zatražio podatke o tvrtki kako bih mogao kontaktirati tvrtku i ona mi ih je dala, a evo i podataka o tvrtki

    Naziv tvrtke: GARANTY TRUST KREDIT
    kontakt adresa tvrtke: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    mobilni telefon tvrtke i mobilni telefon WhatsApp: +1(470)481-0039

    Kontaktirao sam tvrtku i tvrtka mi je odgovorila. Nakon što je moj kredit odobren, zajam je prebačen na moj bankovni račun i moje poduzeće i moja obitelj su spašeni. Stoga, ako trebate zajam, ljubazno se obratite tvrtki jer su oni najbolji. možete me kontaktirati putem: biljanatrivunovic734@gmail.com. ako trebate neke informacije.

    RăspundețiȘtergere
  37. TREBUIE CITIT: CUM AM OBȚINUT ÎMPRUMUTUL DE 275.000,00 USD DE LA ACEASTA MARE COMPANIE NUMITĂ Instituții de credit pentru împrumut

    Bună ziua tuturor din întreaga lume, sunt Abdur Raheem, din Egipt, orașul Cairo. Sunt mamă singură a doi copii și eram blocat într-o situație financiară și trebuia să mă refinanțez și să-mi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private, cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea băncilor mi-au refuzat creditul, nu cădea pradă acelor înșelători de acolo care le numesc creditori de bani, toți sunt escroci, tot ce vor sunt banii tăi și nu veți mai auzi de ei, mi l-au făcut de patru ori înainte de a fi prezentat instituțiilor de credit pentru împrumuturi, cea mai interesantă parte este că împrumutul meu mi-a fost transferat în 48 de ore, așa că vă sfătuiesc să contactați împrumutul de credit Instituțiile, dacă sunteți interesat să obțineți împrumuturi și sunteți sigur că le puteți rambursa la timp, le puteți contacta prin numărul WhatsApp: +393510483991
    E-mail: (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Fără verificare de credit, fără semnatar cu o rată a dobânzii de doar 2% și planuri mai bune de rambursare și program, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la obținerea unui împrumut fără garanție, atunci contactați instituțiile de credit de împrumut astăzi pentru împrumut

    Ei oferă tot felul de categorii de împrumut pe care ei

    Împrumut pe termen scurt (1_10 ani)
    Împrumut pe termen lung (20_30 de ani)

    Oferă împrumuturi de genul

    * Împrumuturi pentru achiziționarea de proprietăți Împrumut la domiciliu ............., Împrumut pentru afaceri ........
    Împrumut de consolidare a datoriilor ....... Împrumut pentru studenți .........., Împrumut de înființare a afacerii
    Împrumut de afaceri ......., Împrumut de companie .............. Împrumut ipotecar
    împrumut pentru construcții ..... împrumut auto ........ împrumut hotelier .... împrumuturi personale..împrumuturi imobiliare etc.

    E-mail .......... (loancreditinstitutions00@yahoo.com) Număr WhatsApp: +393510483991
    Când vine vorba de criză financiară și trebuie să fii liber de criza financiară, atunci instituțiile de credit pentru împrumuturi sunt locul potrivit, te rog, spune-le doar că Abdur Raheem îți va conduce Norocul ....

    RăspundețiȘtergere
  38. Moje ime je Slađa Nedeljković i ja sam iz Srbije. Ovdje u Srbiji imam veliku farmu peradi. Prije pandemije covid-19, moja je peradarska farma bila sasvim u redu, a ja sam zarađivao i mogao platiti osoblje na vrijeme.
    Kad je počela pandemija, moja se farma još uvijek trudila, ali je došla do faze da se sve promijenilo za mene, moju obitelj i moju peradarsku farmu.
    došlo je do toga da teško plaćam svoje osoblje i to je zaista bila zabrinjavajuća situacija.
    Tako sam počeo tražiti dodatna sredstva za vođenje svoje peradarske farme. Prvo sam otišao u svoju banku tražiti kredit, rečeno mi je da moram predočiti dobro dokumentirano osiguranje, a kamata je bila tako visoka.
    Postao sam toliko zbunjen, a zatim sam obavijestio svog prijatelja, gospodina Matića koji je vlasnik peradarske farme, o mojoj situaciji. Gospodin Matić mi je rekao da su, kad su njegovi roditelji htjeli posuditi kredit, kontaktirali kreditnu tvrtku pod imenom GARANTY TRUST LOND, a njegovi su roditelji podatke o tvrtki dobili od nekoga tko je posudio od tvrtke gospođe Milke Dukić (milkadukic1@gmail.com). Objasnio je kako je s njegovim kreditom sve dobro prošlo.
    pa sam zatražio podatke o tvrtki, a evo i podataka o tvrtki koje sam posudio

    Tvrtka: GARANTY TRUST KREDIT
    kontakt adresa tvrtke: anamichaelguarantytrustloans@gmail.com
    mobilni telefon: +1(470)481-0039

    Kontaktirao sam tvrtku i primio sam obrazac zajma tvrtke koji sam ispunio za zahtjev za kredit i na moje najveće iznenađenje, odobren je kredit od 45.000 eura za koji sam se prijavio i zajam sam primio na svoj račun. Iskreno, nikad neću zaboraviti od čega je JAMSTVENI ZAJM ZAJM spasio moju peradarsku farmu i to je razlog zašto sam odvojio vrijeme da podijelim svoje iskustvo jer ne znam kome je također potreban kredit za jedno ili drugo.
    neka Bog uvijek blagoslovi mog prijatelja gospodina Matića i društvo.
    možete me kontaktirati za više informacija putem: sladjanedeljkovic24@gmail.com.

    RăspundețiȘtergere
  39. VESTI BUNE VESTI BUNE
    Aveți nevoie de un împrumut legitim, onest, de încredere și urgent? Căutarea dvs. de împrumut legitim se termină aici astăzi, deoarece suntem aici pentru a vă satisface nevoile financiare. Dacă vi s-a refuzat un împrumut de către bănci sau instituții financiare din orice motiv, nu vă mai faceți griji despre problemele dvs. financiare, deoarece suntem soluția pentru nenorocirea dvs. financiară. Am oferit miliarde (diferite valute) în împrumuturi de afaceri pentru peste 32.000 de proprietari de afaceri. Folosim propria noastră tehnologie de risc desemnată pentru a vă oferi împrumutul de afaceri potrivit, astfel încât să puteți crește treaba ta. oferim împrumuturi de toate tipurile cu o rată a dobânzii scăzută și, de asemenea, o durată  pentru a rambursa împrumutul Aveți un credit prost? Ai nevoie de bani pentru a plăti facturile? sau crezi că este necesar să începi o nouă afacere? Aveți un proiect neterminat din cauza finanțării slabe? Ai nevoie de bani pentru a investi într-o specialitate care să te avantajeze? ISLAMIC REFINANCING LOAN COMPANY
    scopul este de a oferi servicii financiare profesionale excelente e_mail:[islamicrefinancing@gmail.com]

    RăspundețiȘtergere
  40. Vreau să apreciez împrumuturile Karin Sabine pentru mine un împrumut de 7000 €. dacă aveți nevoie de un împrumut urgent, evitați să fiți înșelat de creditori falși și aplicați prin firma de împrumut real prin e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +1(689)247 6462

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog