Faceți căutări pe acest blog

vineri, 23 august 2013

Detaliul de vineri: comuniştii nici să fure nu ştiau

Alegerile din 1946 au fost fraudate de către Blocul Partidelor Democrate, adică de către comunişti.

Conform datelor obţinute de Petre Ţurlea dintr-un raport secret al partidului, harababura - până şi în fraudă - a fost totală. În 6 judeţe comuniştii au ... suprafraudat şi au trebuit să ascundă rezultatele oficiale pentru că nu se închideau cheile electorale (adică suma rezultatelor din secții nu era egală cu rezultatul de la nivel de județ). În Prahova şi în Transilvania de Est s-a furat masiv, în timp ce în Maramureş şi Bucovina nu s-a fraudat aproape deloc, BPD obţinând acolo sub 15% din voturi. Rezultatul e o hartă haotică, fără tendinţe regionale, unde judeţe în care comuniştii "au avut rezultate excepţionale" se află lângă zone unde au obţinut 30%.

Chiar şi aşa, nu era îndeajuns. Scorul a trebuit săltat din pix de la 48% (obţinut prin fraudă: vot multiplu, buletine băgate în urnă înainte de vot, etc.) la 68%.

Conform raportului partidului, marea problemă a comuniştilor - care speraseră la 90% - au fost femeile din mediul rural, care au votat masiv PNŢ.

7 comentarii:

  1. Ca tot ingropam un rege facut de Iliescu si rememoram faptele unui rege nascut, uns al lui Dumnezeu, poate ne luam ceva timp sa comemoram si alti disparuti ai istoriei noastre:

    http://www.revista22.ro/despre-23-august-si-memoria-victimelor-va-mai-amintiti-va-pasa-domnule-ponta-30252.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Comunistii au dus tara asta de rapa... pai in interbelic, cand punea regele un guvern nou sa organizeze alegeri, se stia clar cine lua 2/3 din mandate

    RăspundețiȘtergere
  3. Parafrazand, basistii nici sa fure nu stiu. toata lumea si-a dat seama de frauda de la paris si din alte ambasade in 2009. nici 2004 nu e sigur. ba chiar si primaria in 2000...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca au inceput sa-si faca mana prin anii 80 chiar basistii astia nenorociti, d-aia au asa antrenament.

      Misto si argumentele tip "se stie ca", "toata lumea stie ca", "cercetatorii britanici au descoperit ca", d-astea.

      Bafta, ai nevoie.

      Ștergere
  4. Daca nu stiau sa fure, cum se face ca oficial au condus Romania din 1945 (6 sept) si pina in 22 dec 1989, neoficial din 1945 pina azi? (Nu ma credeti? Ia vedeti ca Benerel Vinarescu fu pozat in delegatia PCR prin China sau Coreea de nord, Nastase fu si el prin zona, Basescu fu reprezentatul RSR la Amsterdam, Iliescu prim-secretar la Iasi si Timis si apoi director de editura, si lista poate continua...)

    RăspundețiȘtergere
  5. avetizare: http://promoa3.antena3.ro/alarma-amr-68-saptamani/

    RăspundețiȘtergere
  6. comunismul a dus la o perfectionare a furatului. a furtisagurilor marunte de la locul de munca ptr a putea castiga un ban in plus si a supravietui. de a face rost de o noua "moneda de schimb" ,alta decat cea oficiala devalorizata prin lipsa a tot felul de marfuri si de accesul limitat la toate serviciile.
    furatul de la locul de munca, mintitul cu nerusinare in indeplinirea sarcinilor de serviciu si a angajamentelor, cred ca constituie o piatra de moara in calea dezvoltarii morale a noastra ca individualitati si ca popor.

    RăspundețiȘtergere

Arhivă blog