Faceți căutări pe acest blog

duminică, 10 iunie 2012

Linia frontului

Pot avea loc multe surprize, dar meciurile principale ale zilei sunt:

1. Mehedinţi, CJ: Stănişoară (PDL Mişcarea pentru Noul Mehedinţi), fost consilier prezidenţial pe probleme de securitate naţională, într-un judeţ ceva mai PDL-ist decât media naţională...

Sinteză: Om contra val.

2. Brăila, CJ: Diacomatu este un independent, fost ANRP, actualmente susţinut de PDL şi PPDD. Se luptă cu titanul local Bunea Stancu (USL).

Sinteză: Ar fi un lucru foarte bun pentru ţară sau excepţional de bun ca Diacomatu să câştige? Scrie-mi pe Facebook prin SMS folosindu-ţi telefonul fix (7 euro/literă) ca să-ţi faci părerea auzită de către toţi cei treizeci şi patru de milioane de cititori ai acestui blog.


3. Arad, CJ + reşedinţă de judeţ: PDL Mişcarea Creştină a lui Falcă vs USL.


Sinteză: Indiferent de rezultate, PDL a anunţat că Falcă va fi vândut în august la AC Milan pe 4 milioane de euro+10% din următorul transfer.


4&5. Sălaj & Mureş, reşedinţă de judeţ + CJ: Haosul perfect. UDMR, USL, PDL Alianţa pentru Sălaj şi Alianţa pentru Mureş în lupte crâncene până la ultimul procent. Aşa e când ai alegeri într-un singur tur. Printre cele patru scrutine există desigur şi o excepţie de la regulă...

Sinteză: S-a dus degeaba MRU la Zalău sau nu?


6. Ploieşti: Iulian Bădescu (USL) contra Volosevici (primarul actual, PDL), într-o luptă mai fără menajamente prin comparaţie cu imaginea de mai jos.

Sinteză: Minim 10% diferenţă.


7. Craiova: Solomon (UNPR) vs Lia Olguţa Vasilescu (USL). Nu sunt un feminist, dar ar fi ceva interesant să avem o femeie primar. Sunt o raritate - la nivel de oraşe, din câte ştiu, nu existau înainte de alegeri decât... una.


Sinteză: Gambit.


8. Cluj: Boc riscă să se transforme în Rus-ul anului 2004.

Sinteză: "Ştie cineva cum se cheamă atunci când nu decolează avionul?"


9&10. Sectoarele trei şi şase ale Bucureştiului. PDL riscă să rămână fără nicio dregătorie în capitală, pentru prima dată după 1996. Ar fi o încheiere simetrică a epocii Băsescu... doar că Traian Băsescu încă mai există în politică.


Sinteză: Vom avea o surpriză.  

Joker: Timişoara, CJ: Ostaficiuc (PDL) nu mai are primari, nu mai are parlamentari, are un candidat slab la primăria Timişoarei - deşi va recupera pe voturi pro-Orza..



Sinteză: discretă sau...?


Azi: moderare fără milă. Campania electorală continuă în ziua alegerilor... pe alte blog-uri/site-uri. Nu aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arhivă blog